Hakkımızda

Sarf Malzemeleri

İlaç üretimi, ilaç yan sanayisi, Temiz odalar, hastaneler, mikrobiyoloji laboratuvarları, elektronik sanayisi, bilgi işlem merkezleri ve Gıda üretimi gibi alanlarda özel ekipman kıyafet kullanılması insan sağlığı, çalışma alanı şartları ve ürün güvenliği için mecburidir.
 
TemizOda Marketi, günümüz  şartlarında bu tip alanlarda güvenli bir  şekilde çalışılabilmesi için gerekli tüm ekipman ve sarf malzemeleri temin edebilmektedir.
O kadar özenli bir  şekilde yaptığınız yatırımlarınızı korumak ve doğru bir  şekilde hem ekonomik hem de verimli işletmek için TemizOda Marketi çalışanlarının deneyimi, bilgisi ve temsilcilikleri size en doğru çözümü sağlamaktadır.
Kaliteli ürün kullanmak sizin ürününüzü de kaliteli yapacağından, sizin için gerekli olabilecek bütün sarf malzemeler bünyemizde mevcuttur.

Sarf Malzemeleri
TemizOda Marketi’in size sunduğu sarf malzemeler, her tür temiz oda eldiveni, kuru yada önceden ıslatılmış partikül bırakmayan ve emici bezler, kıyafetler, ayakkabılar, terlikler, temizlik sistemleri, dezenfektanlar, özel vakum cihazları, defterler,önlükler, bantlar, özel sandalyeler, saklama kapları ve dolaplar, yer kaplamaları, yapışkan yer defterleri, önlükler, maskeler, masalar ve paketleme poşetlerine kadar çok geniş bir yelpazeye sahiptir.
Bütünsel çözümü kendine prensip edinmiş olan TemizOda Marketi ayrıca, mikrobiyolojik emniyet kabinleri, dezenfeksiyon sistemleri, hijyenik proses hattı CIP, SIP sistemleri, farmasotik su sistemleri, anahtar teslimi temiz oda sistemleri, hijyenik ilaç üretim tesisleri, filtreler ve mekanik tesisat çözümlerini sunmaktadır. Bu çözümleri sunarken bünyesinde bulundurduğu avrupa da imalat yapan temsilciliklerinden faydalanmaktadır.